NederlandsEnglishDeutsch
NederlandsEnglishDeutsch

Willem de Ridder

stilte en meditatie coach

"Soms met een beetje spanning, maar altijd zwierend de weg van puurheid en liefde tegemoet."

Als kind wist ik het zeker, later als ik groot ben word ik pretpark-directeur. Niet dat ik een fervent pretparkbezoeker was hoor, ik was er eigenlijk nog nooit naar één geweest. Voor mij ging het maar over één ding, mensen gelukkig maken.

In 2015 ontmoette ik Jerôme, mijn toenmalige buurman. Een vriendschap en samenwerking was geboren. Ik herinnerde weer
mijn kinderdroom en zag dat ik deze aan het verwezenlijken was.

Het past mij nog steeds mensen te helpen en weer bij hun eigen geluk te komen. Samen een wereld te creëren waar je in plezier mag leven en elke keer opnieuw jouw passende attractie mag kiezen. Soms met een beetje spanning, maar altijd zwierend de
weg van puurheid en liefde tegemoet.

Spelen, leren, herinneren, op weg naar al het moois voor ieders hart.