NederlandsEnglishDeutsch
NederlandsEnglishDeutsch

Boudewijn de Vries

organisatie & communicatie

"Na deze mindblowing ervaring spreek ik uit dat ik deze missie wil ondersteunen."

Geheel ‘toevallig’ kom ik op YouTube terecht bij interview van Jerôme met Giel Beelen in de serie Kukuru. Het raakt mij enorm, niet alleen door de openheid maar ook door de vele parralellen met mijn leven. Trauma, angsten, vastzitten, doorgaan op wilskracht in het niet beter weten, veel in mijn hoofd zitten en daarmee niet volledig in het hier en nu zijn, het was altijd mijn ‘normale’ staat van zijn.

Ik zie in dit interview dat ademen zoveel kan doen en de sleutel is naar goed voelen, uit je hoofd en naar je gevoel, bij jezelf komen en heling. Ik besef me wederom dat mijn ademhaling structureel te hoog zit en weet dat er veel levensenergie en welzijn te behalen is met een goede, lage ademhaling. Ik besluit direct een privé-sessie te boeken bij Jerôme en het is meteen ‘bingo’.

Na deze ‘mindblowing’ ervaring (de mind wordt inderdaad weggeblazen om ruimte te maken voor connectie met jeZELF en met de BRON) praten we nog na. Ik spreek uit dat ik deze missie wil ondersteunen met mijn achtergrond als eigenaar van een evenementenbureau. Waarbinnen ik al een tijdje bezig ben met spirituele evenementen.

Na de eerste ademworkshop die ik organiseer ontstaat er een prachtige samenwerking en ik word in een vloeiende beweging onderdeel van dit prachtige werk en team. Waar iedereen zijn eigen kwaliteiten kan ontvouwen en verder kan groeien.

Tevens sta ik klaar om een ieder volledig te ondersteunen om helemaal bij jeZELF thuis te komen. Een bijzonder proces dat eigenlijk niet goed in woorden te beschrijven is. Je mag het zelf ervaren op je eigen manier. Welkom op deze reis!

Namasté & heel erg welkom, Boudewijn