NederlandsEnglishDeutsch
NederlandsEnglishDeutsch

Ademworkshop met IJsbad

Ademsessie met ijsbad

We gaan in groepsverband aan de slag met de ademsessie en aansluitend een ijsbad. Als we jouw aanmelding binnen en gecontroleerd hebben ontvang je daarna alle details via mail.

Tijd: 10:00 tot 15:00 uur (inloop 9:30 uur)

Kijk in de agenda voor de data en locaties en boek hier jouw ademworkshop met ijsbad.

Wil je ontdekken wat JKBreathing voor jou kan betekenen als ervaring die voorbij het denken gaat om zo dichterbij jeZELF te komen?

Deze ademworkshop is niet alleen een booster voor het fysieke lichaam maar is vooral een diepgaande meditatie. Veel mensen vinden deze ademreis ‘onbeschrijflijk’ en ‘een tijdloze, diepgaande ervaring’ die rust en helderheid kan geven. 

Een ander groot positief (wetenschappelijk aangetoond) aspect is dat elk mens hiermee zijn zenuwstelsel kan beïnvloeden. Dit betekend uiteindelijk dat elk mens de regie heeft over de ervaring van stress of ontspanning oftewel angst of liefde.   

Na de ademsessie mag jij als extra ervaring en ter bekrachtiging van je immuunsysteem een ijsbad ervaren. Een duik in het nu, in je kracht en ‘to be alive’.

Gun jezelf deze onbeschrijfelijke ervaring en kijk in de agenda voor een ademworkshop bij jou in de buurt.

Bijdrage ademworkshop + ijsbad: € 88,-

Helemaal donker, zelfs met je ogen open!

Het zachte schuimrubber aan de binnenkant van dit oog masker zorgt ervoor dat de ogen volkomen vrij zijn zodat je met gesloten èn open ogen totale duisternis ervaart.

Dit masker helpt jou om je af te sluiten voor prikkels van buitenaf zodat je al je aandacht volledig naar binnen kan richten. Dit zorgt voor meer ontspanning en een intensere beleving van de ademsessie.