NederlandsEnglishDeutsch
NederlandsEnglishDeutsch

40-daagse commitment - online

Thuis in je veilige omgeving

Deze 40-daagse online training doe je thuis in je eigen fijne veilige omgeving, of bijvoorbeeld op een fijne plek in de natuur. Waar jij je fijn bij voelt en helemaal op je eigen tempo.

De privé-sessie onder begeleiding van Jerome Karssens wordt in samenspraak gepland.

Ga naar de agenda voor een volledig overzicht van het complete programma van JKBreathing. 

40-daagse commitment - online

Alleen te boeken na deelname aan de ademworkshop.

Na de eerste ervaring met een ademworkshop (+ ijsbad) is het 40-daagse commitment online traject wellicht een mooie opvolging om het ademwerk te trainen, verder te ervaren en de verdieping in te gaan. Je wordt met acht modules, met spraak/instructie en achtergrondmuziek, volledig begeleid in jouw ademsessies die je thuis doet.

In dit programma zit een basis-training voor de eerste 5 dagen. In de overige 35 dagen worden alle 7 chakra’s (5 dagen per chakra) bij langs gegaan. 

40-daagse commitment - online +
privé-sessie

Je kunt ook een 40-daagse doen met een privé-sessie. Een privésessie duurt ongeveer 3,5 uur waarin wij 1 op 1 aan de slag gaan met een op maat afgestemde ademsessie. De opname van deze sessie krijg je mee naar huis. Daarna start je de 40-daagse online. Tijdens de 40-daagse krijg je twee keer een persoonlijk, telefonisch consult van 30 minuten ter ondersteuning van jouw proces. 

Dit traject is exclusief ijsbad!